Wie ben ik?

Ik ben Ida Jacobs, sinds 1988 werkzaam als oefentherapeut Cesar in de wijken de Huet en Dichteren. De HBO-opleiding voor oefentherapeut Cesar heb ik in Utrecht gevolgd. Een pittige opleiding waarbij ik mijn doorzettingsvermogen en wilskracht goed kon gebruiken. Deze eigenschappen probeer ik ook op mijn cliënten over te brengen want niets gaat vanzelf, je moet er wel iets voor doen.Als oefentherapeut behandel ik mensen met diverse aandoeningen. Een pijnlijke rug of schouderklachten, overbelaste knieën, heupen, voeten, enzovoort. Al deze klachten aan het bewegingsapparaat kunnen oefentherapeutisch aangepakt worden.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid leest u hier.