Certificering & Pluspraktijk

Wat patiënten zeggen.

HKZ certificering

Ik ben sinds 2010 de trotse bezitter van een HKZ certificaat. Deze certificering stopt op 31 maart 2013.
HKZ staat voor: Harmonisatie en Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Dit is een kwaliteitsmanagementsysteem dat specifiek is uitgewerkt voor de fysiotherapie en oefentherapie Cesar.
De richtlijn van HKZ is een combinatie van de richtlijn ISO 9901:2000 en de richtlijn van het Koninklijke Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) De Oefentherapeut Cesar levert hierdoor voortaan gewaarborgde kwaliteit en kan zo efficiënter en effectiever werken en hierdoor tijdwinst behalen. Tegelijk is zij voor patiënten, verwijzers en zorgverzekeraars een door en door betrouwbare en transparante partner.

Pluspraktijk 5 sterren

Ik ben Pluspraktijk 5 sterren m.i.v. 1 juni 2011. Een Pluspraktijk voldoet aan alle kwaliteitseisen van de beroepsvereniging en gaat nog een stapje verder met aanvullende programma’s en het inzichtelijk maken van de kwaliteit.

Achmea omschrijft een Pluspraktijk aldus:

Als Pluspraktijk kenmerkt u zich door het tonen van lef bij het verlenen van zorg. Als praktijk durft u risico’s te nemen, bent u ondernemend, innovatief en is de bedrijfsvoering op orde. Uw praktijk is partner van Achmea en u werkt nauw met ons samen om de doelmatigheid en kwaliteit van zorg te waarborgen. Achmea wil in de toekomst het grootste deel van de zorg laten plaatsvinden bij Pluspraktijken.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid leest u hier.